Суд заарештував екс-заступника голови Дніпропетровської облради

Читать на русском
Суд обрав запобіжний захід колишньому заступнику голови Дніпропетровської обласної ради, який підозрюється в завданні збитків державі на суму 15 млн грн.
Віктор Науменко

У Дніпрі суд обрав запобіжний захід колишньому заступнику голови Дніпропетровської обласної ради Віктору Науменко, який підозрюється в завданні збитків державі на суму 15 млн грн.

Про це повідомляє прокуратура Дніпропетровської області, передає «Слово і Діло».

Так, Жовтневим районним судом Дніпра йому обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з альтернативою внесення застави в сумі 13 млн 780 тис. Грн.

10 серпня посадовій особі було повідомлено про підозру в скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 364 Кримінального кодексу України (зловживання службовим становищем із метою отримання неправомірної вигоди для інших юридичних осіб, всупереч інтересам служби, що спричинило тяжкі наслідки).

Суд Сімферополя заарештував другого підозрюваного в «кримських диверсіях»Підконтрольний РФ Київський районний суд м.Сімферополя заарештував другого підозрюваного в «підготовці терактів» на території Криму.

Відзначимо, що в 2011 році підозрюваний уклав із товариством з обмеженою відповідальністю, одним із засновників якого є дочка його цивільної дружини, договір оренди цілісного майнового комплексу будівель Аульської хлорпереливної станції.

Внаслідок застосування орендної ставки в розмірі 5% вартості майна замість 10% за весь період дії договору до бюджету не надійшло 15 млн грн.

Нагадаємо, раніше народний депутат Олександр Онищенко заявляв про звернення до Європейського суду з прав людини через політичне переслідування в Україні.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: