Російські опозиціонери попросили в України візи в Крим

Читать на русском
Російські опозиціонери попросили в України відкрити візу. Кандидати в депутати Держдуми утримаються від поїздки до Криму в разі відсутності добра з боку України.
Фото з відкритих джерел

Кандидати в депутати Держдуми Росії звернулися до українського посольства за транзитною візою, щоб потрапити до окупованого Криму для агітації.

Про це повідомляє російський «Інтерфакс», передає «Слово і Діло».

Зазначається, що кандидати балотуються до Держдуми від партії «ПАРНАС».

«Кандидати в депутати Державної Думи, висунуті «Партією народної свободи» в складі регіональної групи №33 (Краснодарський край-Адигея-Крим), Олексій Корольов, Олександр Сафронов і Марина Капиця направили до Генерального консульства України в Ростові-на-Дону заяви на відкриття транзитних віз в Україну», – сказали в прес-службі регіонального відділення партії.

У Криму «задля безпеки» відключили інтернетОкупаційна влада Криму відключила інтернет начебто з метою безпеки. У Раді Федерації з оборони і безпеки вважають, що кримчани розуміють такі заходи.

У зверненні на ім'я генконсула наголошується, що таким чином кандидати зможуть прибути на територію Криму суходолом через Україну, «поважаючи норми не лише вітчизняного законодавства, але й міжнародного права».

«Кандидати утримаються від організації виборчої кампанії в Криму в разі відсутності добра з боку України», – зазначили в партії.

Нагадаємо, що мешканця Сімферополя оштрафували на 1 тис. рублів за публікацію в соцмережі символіки «Правого сектору».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: