У Німеччині мусульманкам заборонять закривати обличчя

Читать на русском
Дані пропозиції МВФ Німеччині є відповіддю на серію недавніх нападів в громадських місцях ФРН.

У Німеччині хочуть заборонити елементи одягу мусульманок, які закривають обличчя (нікаб, бурка, чадра і т.п.), під заборону також може потрапити і вуаль.

Цю та ряд інших заходів пропонує запровадити міністр внутрішніх справ Німеччини Томас де Мезьєр, повідомляє «Слово і Діло».

Де Мезьєр розраховує, що в 2017 році заборона діятиме у вигляді закону.

Також глава німецького МВС пропонує значно збільшити кількість поліцейських і систем відеоспостереження в аеропортах.

МВС ФРН планує також посилити вимоги до подвійного громадянства і навіть спростити розкриття медиками конфіденційної інформації, якщо вони дізнаються, що хтось із пацієнтів готує злочин.

Ці пропозиції є відповіддю на серію недавніх нападів в громадських місцях ФРН.

Теракти в Європі: чи використовує Росія ісламських терористів?Політолог проаналізував теракти у Франції та Німеччині, що сталися за останній час, та припустив, хто насправді може бути їх ініціатором.

Їх розгляд передбачається на конференції міністрів внутрішніх справ німецьких земель 18 серпня.

Як раніше повідомлялося 25 липня біженець із Сирії вчинив теракт в німецькому місті Ансбах. Підірвавши себе, він поранив 12 осіб, а сам помер від отриманих травм.

Нагадаємо, що в ніч на п'ятницю, 15 липня, під час святкування Дня взяття Бастилії у Ніцці в натовп людей, які гуляли по набережній, врізалася вантажівка, з якої потім відкрили вогонь по людях.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: