Окупанти звільнили командира за пісню про Путіна

Читать на русском
Керівництво звільнило командира полку окупаційних військ на Донбасі за виконання пісні Путін- х..ло.
Дмитро Бондарєв

Полковника російської армії Бондарева Дмитра Євгеновича звільнили з посади командира полку морської піхоти окупаційних військ за виконання хіта «Путін - х..ло!».

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-центр Головного управління розвідки Міністерства оборони України.

Окупанти звільнили з посади командира 9 окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти (Новоазовськ) полковника ЗС РФ Дмитра Бондарева.

Карта АТО: ситуація на сході України станом на 10 серпняСитуація на сході країни станом на 00:00 10 серпня 2016 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів та волонтерів.

«На прийняття рішення командувачем Південного військового округу ЗС РФ про позапланову ротації полковника Бондарева Д.Є. особливо вплинуло те, що на зауваження членів комісії він нецензурно вилаяв керівництво ЗС РФ і, заспівавши відому пісню харківських ультрас, запропонував керівництву Росії «самим піти повоювати з братами-слов'янами на сході України», - повідомляє розвідка.

Також розвідка виявила приховану ротацію військовослужбовців ЗС РФ у військових частинах і з'єднаннях 1 АК (Донецьк) і 2 АК (Луганськ) ВС РФ, раніше прибулих на територію України для виконання злочинних наказів вищого військово-політичного керівництва Росії.

Нагадаємо, розвідники також відзвітували про втрати бойовиків за попередню добу.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: