Аваков став найменш відповідальним міністром тижня. Дайджест КМУ

Читать на русском

Протягом тижня, що минув, члени Кабінету міністрів України виконали 3 обіцянки та провалили одну. Нових обіцянок у досьє членів Кабміну «Слово і Діло» зареєструвало 5.

Активність у виконанні обіцянок продемонстрували цього тижня троє членів уряду – прем’єр Володимир Гройсман, міністр освіти Лілія Гриневич та віце-прем’єр Павло Розенко. Гройсман, як і обіцяв, відзвітував про виконання плану дій уряду, Гриневич вдалося створити для випускників із зони проведення АТО освітні центри «Донбас-Україна», а Розенко – почати переводити Мінсоцполітики на безконтактну форму надання соціальної допомоги.

Єдина невиконана обіцянка тижня належить міністру внутрішніх справ Арсену Авакову. Він за 2 роки так і не зміг забезпечити Національну гвардію бойовими броньованими автомобілями «Дозор» харківської розробки.

Нові обіцянки пролунали з вуст Гройсмана, Авакова, Петренка та Розенка. Серед них варто відзначити обіцянку прем’єра про створення в Мінекономіки департаменту розвитку промислової політики та очільника МВС – про створення протягом 9 місяців нових сервісних центрів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: