Таких страшних ран медики, які були в різних гарячих точках, ніколи не бачили – Геращенко

Читать на русском
Перший віце-спікер Верхової Ради Ірина Геращенко заявила, що у серпні депутатам ЄП, які приїдуть до України покажуть докази російської агресії.

Перший віце-спікер ВР, уповноважений президента з мирного врегулювання ситуації на окупованому Донбасі Ірина Геращенко заявила, що у серпні депутатам ЄП, які приїдуть до України покажуть докази російської агресії.

Про це вона повідомила на сторінці в Facebook, передає «Слово і Діло».

«Лікарі військових госпіталів кажуть, що про жорстокий характер війни проти України можна судити з поранень наших військових. Таких страшних ран медики, які бували в різних гарячих точках, ніколи раніше не бачили. ...Це правильна ініціатива – показати, чим убивають українців. Наше завдання – показати ці свідчення світові», – зазначила вона.

Як повідомлялося раніше, у лікарів обласної лікарні Мечникова в Дніпрі зібрана колекція осколків, вилучених з поранених українських бійців із зони АТО: кулі і осколки від сучасної зброї, автоматні кулі від стрілецької зброї, гвинтівок, товстостінні осколки від артилерії та «Градів».

Ірина ГеращенкоНародний депутат України

Нагадаємо, що днями раніше ГУР оприлюднило прізвища більш ніж 30 артилеристів ЗС РФ, які воюють на Донбасі.

Додамо, сьогодні, в розвідці повідомили про переміщення змішаної колони військової техніки ЗС РФ - танки, бойові броньовані машини, артилерійські установки та автомобільна техніка.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: