В Україні підвищили ціну вугілля

Читать на русском
Міністерство енергетики та вугільної промисловості України планує в серпні збільшити ціну вугілля на видобуте державними шахтами вугілля на 14,2 відсотка – з 1,2 до 1,37 тис. грн за тонну без ПДВ.

Міністерство енергетики та вугільної промисловості України планує в серпні збільшити ціну вугілля на видобуте державними шахтами вугілля на 14,2% – з 1,2 до 1,37 тис. грн за тонну.

Про це повідомив міністр енергетики та вугільної промисловості Ігор Насалик, передає «Слово і Діло» з посиланням на «Інтерфакс-Україна».

«Я думаю, з 1 серпня поставка буде йти за цією ціною», – сказав він на прес-конференції в четвер.

Раніше повідомлялося, що прем'єр-міністр України Володимир Гройсман запропонував обговорити реформування вугільної галузі України на найближчому засіданні урядового комітету та затвердити її в серпні.

Також було схвалено проект постанови Кабінету міністрів України про збільшення коштів на субсидування придбаного населенням твердого палива та скрапленого газу.

«Слово і Діло» зафіксувало 22 обіцянки Ігоря Насалика, 3 з яких він провалив. Решта його зобов'язань перебувають у процесі виконання. З повним переліком обіцянок політика можна ознайомитися на сторінці.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: