Український хімпром завойовує ринки США

Читать на русском
Виробничо-переробний завод Рекаст уклав ряд довгострокових контрактів з компаніями з Азії і Європи, у яких є тісні партнерські зв'язки в США.

ТОВ Виробничо-переробний завод «Рекаст» уклав кілька довгострокових контрактів з рядом західних компаній за підтримки Офісу Харківської області у Вашингтоні.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу Харківської облдержадміністрації (ХОДА).

«Виробничо-переробний завод «Рекаст» уклав ряд довгострокових контрактів з компаніями з Азії і Європи, у яких є тісні партнерські зв'язки в США. Контракти були укладені з Tyson Foods, RCL Foods, іншими світовими гравцями, які мають тисячі підрядників у багатьох країнах», – йдеться в повідомленні.

Директор ТОВ «ППЗ «Рекаст» Михайло Слюнін повідомив, що великі довгострокові контракти були укладені з GANGZHOU City RONGFA Medicine for animals Co. Ltd (КНР) і Ajino Moto (Таїланд). Також укладені контракти з низкою європейських компаній – Heinrich Nagel KG, Rubelmann Gmbh (ФРН), Berg-Schmidt Polska, UMGROUP (Польща), Noba B.V. і Marine Olie (Нідерланди).

Українські агровиробники завоювали 8 експортних ринківМинулий рік ознаменувався для українських аграріїв відкриттям восьми нових напрямків експорту.

«Зараз у нас є повний аналіз ринку жирних кислот в США, працюємо над подальшим розширенням кола замовників», – зазначив він.

Вийти на глобальний ринок заводу допомагав Офіс Харківської області у Вашингтоні. Таким чином, продукція харківського заводу знайшла своє місце в цих глобальних виробничих ланцюгах.

На «Рекасті» організовано виробництво жирних кислот, які є компонентом комбікормів, біодизеля, а також використовується в харчовій і інших галузях промисловості.

Економіка США носить глобальний характер. Компанії США працюють в кооперації з усім світом, тому вихід на ринки третіх країн не менш важливе завдання, ніж вихід на ринок США.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: