Луценко: Новинському треба каятися – я знаю за що, і він знає

Читать на русском
Генеральний прокурор України Юрій Луценко заявив, що народному депутату від «Опозиційного блоку» Вадиму Новинському треба перестати робити політичні заяви та змінити пріоритети.

Генеральний прокурор України Юрій Луценко заявив, що народний депутат від «Опозиційного блоку» Вадим Новинський має перестати робити політичні заяви та нагадав про повернення Януковича в країну.

Про це пише «Слово і Діло», посилаючись на Українську правду.

«Єдине, що він не пообіцяв, він же пообіцяв перевибори Верховної Ради, імпічмент президента, він тільки ще забув сказати, що він поверне Януковича. Все інше він пообіцяв», - заявив Луценко.

При цьому, він додав, що нардепу краще зараз змінити свої пріоритети.

Вадим Новинський: як виконує свої обіцянки найбагатший нардеп України?«Слово і Діло» проаналізувало виконання Вадимом Новинським своїх обіцянок – результат перевершує будь-які очікування.

«Я думаю, що пану Новинському варто зараз зосередитися на на політичних заявах, а на покаянні. Я знаю, про що говорю. І я знаю, що він знає, про що я говорю. Осінь скоро», - попередив Генпрокурор.

Раніше повідомлялося, що співробітники СБУ в п'ятницю прийшли з обшуками в структури «Смарт-Холдингу» Вадима Новинського в різних частинах України.

За даними українського Forbes, Новинський входить в сотню найбагатших українців.

Як відомо, бізнесмен отримав український паспорт від президента Віктора Януковича 1 червня 2012 року.

У квітні 2016 року президент Петро Порошенко доручив Державній міграційній службі перевірити законність надання українського громадянства.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: