Міністр агрополітики отримав нового заступника

Читать на русском
Максим Мартинюк вважається людиною прем'єра Володимира Гройсмана. До останнього часу Мартинюк очолював Державну службу з питань геодезії, картографії та кадастру.
Максим Мартинюк

Кабінет міністрів у п'ятницю, 22 липня, призначив Максима Мартинюка першим заступником міністра аграрної політики.

Про це сам Мартинюк повідомив на брифінгу, передає «Слово і Діло» з посиланням на видання «Лівий берег».

Пріоритетом своєї діяльності він назвав завершення земельної реформи.

«Це та мегамета, заради якої я погодився на цю кадрову пропозицію. Адже очевидно, що тієї посади, яку я обіймав, недостатньо для того, щоб пробити стіну нерозуміння необхідності запуску ринку землі», – сказав Мартинюк.

До останнього часу він очолював Державну службу з питань геодезії, картографії та кадастру. Рішенням уряду ця служба підпорядкована Мінагрополітики.

Український АПК: як країна нарощує експорт зерновихАгропромисловий комплекс (АПК) України нарощує вагу в економіці країни – всього за 3 роки експорт зернових зріс з 32,2 млн тонн в 2014 до 39 млн тонн (прогноз) в 2016 році.

Максим Мартинюк вважається людиною прем'єра Володимира Гройсмана. Краснопольського привів до уряду попередній глава Мінагрополітики Олексій Павленко.

Нагадаємо, що посаду першого заступника міністра аграрної політики із січня 2015 року обіймав Ярослав Краснопольський – виходець із компанії VITERA, яка займається торгівлею добривами.

Як повідомлялося раніше, приватизація об'єктів агропромислового комплексу, що перебувають у державній власності, проводитиметься поступово, частинами, залежно від того, яку ефективність показуватимуть нові власники.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: