Експерт: система субсидій стала «фішкою» українського уряду

Читать на русском

В уряду не залишається іншого шляху, крім як знайти кошти на субсидії.

Таку думку в коментарі «Слову і Ділу» висловив політолог Валерій Димов, аналізуючи обіцянку міністра соціальної політики Андрія Реви.

«Я думаю, ця обіцянка буде виконана. Спочатку Розенко говорив, що гроші будуть знайдені, й вони були знайдені. Зараз Реві також доведеться не впасти обличчям у багнюку й виконати цю обіцянку. Система субсидій уже стала разом із реформуванням національної поліції «фішкою» українського уряду», – пояснює Димов.

Він переконаний, що уряду потрібно виконати цю обіцянку, щоб не потрапити під критику опозиції.

«Тут зав’язано багато політичних інтересів опонентів нинішнього уряду. Ми прекрасно розуміємо, що тему тарифів осідлала широка опозиція. Це і «Опоблок», і «Батьківщина», і «Радикальня партія». Вони однозначно спекулюватимуть і критикуватимуть деякі речі щодо збалансованості тарифів. Уряду не залишається іншого шляху, крім як виконати цю обіцянку. Гроші будуть знайдені. За рахунок чого? Сподіваюся, що не за рахунок друкарського верстата», – резюмує експерт.

Нагадаємо, 9 червня 2016 року міністр соціальної політики України Андрій Рева заявив, що коштів на виплати субсидій вистачить.

Эксперт: система субсидий стала фишкой украинского правительстваSlovoiDilo

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: