Тимошенко і Євтушок не впоралися з блокуванням трибуни до розв’язання тарифного питання

Читать на русском
Два народних депутати від фракції Батьківщини провалили одну зі своїх обіцянок щодо блокади трибуни Ради.

Народні депутати від фракції «Батьківщини» Юлія Тимошенко та Сергій Євтушок не блокували трибуну Верховної Ради, хоча й обіцяли.

Відповідні зобов'язання народних обранців «Слово і Діло» зафіксувало на початку липня.

15 липня за результатами електронної реєстрації на ранковому засіданні Верховної Ради від фракції «Батьківщини» були присутні лише 2 нардепи – Сергій Євтушок та Іван Крулько. Однак вони не блокували парламентську трибуну.

Хоча Юлія Тимошенко й була відсутня в залі Ради, депутати з її фракції проігнорували блокування трибуни. Таким чином, нардепи Євтушок та Тимошенко не виконали власні обіцянки.

Нагадаємо, 5 і 7 липня лідер фракції «Батьківщини» Юлія Тимошенко та депутат від цієї політсили Сергій Євтушок заявили, що вони разом із депутатами від інших фракцій блокуватимуть трибуну Верховної Ради доти, доки не будуть розглянуті їхні вимоги.

У списку зазначених вимог питанням номер один була саме тарифна політика держави в комунальній сфері.

Як відомо, «Слово і Діло» займається моніторингом обіцянок українських політиків. Так, Юлія Тимошенко дала 169 обіцянок, 65 з яких виконала, 34 – в процесі виконання, а 70 – провалила. Рівень її відповідальності – 38%.

Водночас Сергій Євтушок дав 12 обіцянок, з яких реалізував лише 5, ще 3 – перебувають у процесі виконання, а 4 – не виконані. Рівень його відповідальності – 42%.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: