Насалик розповів, скільки шахт залишиться в державній власності

Читать на русском
Міністерство розробило програму, де пройде повна ліквідація 11-13 шахт, працевлаштування звільнених буде забезпечено спільно з британським Фондом адаптації.

Міністерство енергетики та вугільної промисловості розробило програму розвитку вугільної промисловості, згідно з якою у власності держави залишиться 7 найбільш рентабельних шахт.

Ще 11-13 шахт будуть ліквідовані, заявив міністр енергетики та вугільної промисловості Ігор Насалик, передає «Слово і Діло» з посиланням на «РБК-Україна».

«Міністерство розробило програму, де пройде повна ліквідація 11-13 шахт і ми спільно з британським Фондом адаптації дамо можливість працювати людям, де пройде ліквідація», – сказав міністр, зазначивши, що 7 найбільш рентабельних шахт залишаться у власності держави.

«А решту ми віддамо на приватизацію», – додав Насалик.

Як повідомлялося раніше, в Міненерговугілля України планують вивести нерентабельні шахти на рівень беззбитковості за 6-10 місяців.

«Слово і Діло» зафіксувало 19 обіцянок Ігоря Насалика, більшість з яких (16) перебувають у процесі виконання. Щоправда політик уже встиг провалити 3 зобов'язання. Ознайомитися зі списком обіцянок міністра можна на сторінці.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: