Німецькі комуністи відвідають окупований Донбас – ІС

Читать на русском
Дмитро Тимчук повідомляє, що делегація Німецької комуністичної партії завтра, 15 липня, відвідає окупований Донбас.

Народний депутат, координатор групи «Інформаційний спротив» Дмитро Тимчук повідомив, що на 15 липня запланований візит делегації Німецької комуністичної партії (Deutsche Kommunistische Partei) в аеропорт м. Ростов-на-Дону.

Як передає «Слово і Діло», про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

У СЦКК розповіли про відновлення інфраструктури ДонбасуСпільний центр контролю та координації питань припинення вогню й стабілізації лінії розмежування сторін продовжує планове відновлення інфраструктури Донбасу.

За його словами, делегація становитиме до 10 осіб. Після прибуття в Ростов німецькі комуністи автомобільним транспортом здійснять переїзд через КПП «Успенка» в окуповані райони Донбасу.

«Під час перебування на окупованій бойовиками території, за бажанням представників іноземної делегації, 17.07.2016 р запланований виїзд до місця падіння «Боїнга» малайзійських авіаліній (збитий російськими військовими в 2014 році). Цю поїздку супроводжуватимуть представники російських і сепаратистських ЗМІ, відзняті матеріали будуть використані для дискредитації України», – зазначив Тимчук.

Нагадаємо, бойовики самопроголошених республік продовжують обстрілювати позиції Збройних сил України із заборонених артилерії та мінометів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: