За добу ЗСУ втратили одного бійця на Донбасі

Читать на русском
За минулу добу в результаті бойових дій один український військовий загинув, чотири наших військовослужбовця отримали поранення.

В результаті бойових дій на Донбасі за минулу добу один український військовослужбовець загинув, ще четверо – отримали поранення.

Про це повідомив речник Адміністрації Президента України з питань АТО Олександр Мотузяник, передає «Слово і Діло» з посиланням на «Інтерфакс-Україна».

«За минулу добу в результаті бойових дій один український військовий загинув, чотири наших військовослужбовця отримали поранення», – сказав він.

Спікер уточнив, що двоє з постраждалих отримали поранення в результаті підриву на розтяжці.

Розвідники підрахували втрати бойовиків у зоні АТОЗгідно з даними українських розвідників, за минулу добу на Донбасі загинули троє окупантів.

Нагадаємо, вчора стало відомо, що в Мінську не досягли домовленостей щодо розведення протиборчих сторін на Донбасі.

Як раніше заявляв державний секретар Джон Керрі, якщо Росія не виконає свою частину Мінських домовленостей про деескалації конфлікту на Донбасі та не поверне Україні Крим, антиросійські санкції залишаться в дії.

***
Всі матеріали, які розміщені на цьому сайті із посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та/чи розповсюдженню в будь-якій формі, інакше як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: