Рахунки «Київенерго» розблоковані

Читать на русском
Рахунки 104 енергокомпаній, у тому числі й Київенерго, розблоковані. Київ вчасно підготується до зими, обіцяє Кличко

Рахунки «Київенерго» та ще 103 енергокомпаній по всій Україні розблоковані. Київ зможе вчасно підготуватися до зими, обіцяє мер столиці Віталій Кличко.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу КМДА.

«Рахунки 104 енергокомпаній у багатьох областях України, в тому числі й «Київенерго», були заблоковані. Це обмежувало можливість проводити підготовку до зими. Але рахунки вже розблокували й ми встигнемо вчасно підготуватися до опалювального сезону», – сказав Кличко.

Віталій КличкоМіський голова Києва
Кличко має намір демонополізувати ринок теплоенергетикиСказано 24 травня 2016 р.Статус обіцянки: У процесі

Нагадаємо, через блокування рахунків компанії погрожували «заморозити» планову підготовку тепломереж, що загрожувало зривом опалювального сезону в столиці та перебоями роботи тепломереж і теплогенеруючих об'єктів.

Раніше Віталій Кличко звернувся до Кабміну з проханням забезпечити розблокування рахунків «Київенерго», щоб не допустити аварійних ситуацій на тепло- та електромережах.

Нагадаємо, арешт був накладений у березні 2016 року, виконавча служба списала з рахунків «Київенерго» 51,5 млн грн. Списані кошти йдуть на погашення боргу в 372 млн грн за штрафними санкціями НАК «Нафтогаз України» за вже оплачені газові борги 2013-2014 рр.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: