Вибори 2016, округ №183: обери свого кандидата (тест)

Читать на русском
Завдяки тесту від Слова і Діла ви дізнаєтеся, хто ваш кандидат у 183 виборчому окрузі на парламентських довиборах.

В одномандатному виборчому окрузі №183, що розташований у Херсоні, 17 липня відбудуться парламентські довибори. На мандат народного депутата тут претендують 29 кандидатів.

Довибори-2016: імовірні претенденти на перемогу в 183 окрузіУ Херсонській області пройдуть довибори в одномандатному виборчому окрузі, що розташований у центрі Херсона.

«Слово і Діло» проаналізувало програми трьох імовірних претендентів на перемогу в довиборах у цьому окрузі – Андрія Путілова, Іллі Киви та Юрія Одарченка.

Завдяки нашому тесту ви зможете без особливих зусиль визначити, програма якого кандидата найбільш близька до ваших переконань. «Слово і Діло», ґрунтуючись на аналізі програм претендентів на мандат, склало тест за основними передвиборчими обіцянками кандидатів.

Нагадаємо, 17 липня довибори до Верховної Ради відбудуться у Волинській (23 округ), Дніпропетровській (27 округ), Івано-Франківській (85 округ), Луганській (114 округ), Полтавської (151 округ), Херсонській (183 округ) та Чернігівській областях (206 округ).

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: