Гройсман зустрівся з Джастіном Трюдо

Читать на русском
Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман провів неформальну зустріч із главою канадського уряду Джастіном Трюдо.
Трюдо і Гройсман

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман вчора ввечері провів неформальну зустріч із главою канадського уряду Джастіном Трюдо.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Урядовий портал».

«Я глибоко вірю в те, що з кожним роком наші відносини будуть міцнішими, ми зможемо відкрити нові можливості нашого економічно-торгового співробітництва, ми зможемо поєднати наші культурні традиції, назавжди будемо стратегічними партнерами, які довіряють один одному, підтримують і з розумінням ставляться один до одного», – сказав Гройсман.

Порошенко запросив канадський бізнес купувати українські заводиПрезидент України Петро Порошенко запросив підприємців із Канади взяти участь у процесі приватизації в Україні.

Своєю чергою, Джастін Трюдо висловив підтримку Україні на шляху реформ і в протидії військовій агресії. «Україна зіткнулася з величезними викликами, але все одно ми очікуємо економічне зростання», – сказав канадський прем'єр.

Конфлікт на Донбасі Трюдо назвав тягарем не лише для України, але й для всього світу, та додав, що Канада завжди стоятиме пліч-о-пліч з Україною.

Прем'єр-міністр Канади також висловився за активізацію роботи канадських інвесторів в Україні та українських інвесторів у Канаді. «Ми докладемо всіх зусиль, щоб Україна йшла вперед», – резюмував Трюдо.

Нагадаємо, вчора український і канадський уряди підписали Угоду про зону вільної торгівлі між країнами.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: