Бойовики зменшили кількість обстрілів майже вдвічі – штаб АТО

Читать на русском
Проросійські бандформування продовжують вести вогонь із забороненої 122-міліметрової артилерії.

Бойовики самопроголошених республік майже вдвічі зменшили кількість обстрілів у зоні АТО, але продовжують використовувати заборонену Мінськими домовленостями зброю.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-центр штабу АТО.

«За минулу добу в районі проведення антитерористичної операції російські окупаційні війська 56 разів відкривали вогонь по підрозділах сил АТО. Зокрема, 23 рази – на донецькому, 25 – на маріупольському та 8 – на луганському напрямках», – йдеться в повідомленні.

За інформацією штабу АТО, бойовики зі 122-мм артилерії та 120-мм мінометів вели вогонь по українських військових у Новоолександрівці, а протитанкові керовані ракети та гранатомети використали в Попасній, що на Луганщині.

«На донецькому напрямку під вогонь із заборонених Мінськими угодами 120-мм мінометів потрапили українські опорні пункти в Авдіївці, Дачі та Майорську. 82-мм міномети ворог застосував по наших позиціях поблизу шахти «Бутівка», Авдіївки та Зайцевого», – додали в прес-центрі.

Крім того, сепаратисти були активні й на маріупольському напрямку, де з 82-мм та 120-мм мінометів обстрілювали позиції сил АТО поблизу Широкиного, у Красногорівці, Павлополі та Славному.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: