Україна і Польща створять робочу групу з військової співпраці

Читать на русском
Міністри оборони України і Польщі підписали протокол про питання військово-технічного співробітництва.
Полторак і Мацеревич

Міністр оборони України Степан Полторак і міністр національної оборони Польщі Антоні Мацеревич під час зустрічі, яка відбувалася в рамках саміту НАТО в Варшаві, сьогодні, 9 липня, підписали протокол про питання військово-технічного співробітництва.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу Міноборони України.

У Білому домі попередили, на що зважиться НАТО через агресію РФЗаступник радника президента США з національної безпеки Бен Родс розповів, на що може піти Альнс через агресивну політику РФ.

Повідомляється, що даний протокол передбачає створення робочої групи з питань військово-технічного співробітництва. Ця група буде діяти в рамках українсько-польської Міжурядової комісії з питань економічного співробітництва.

«З підписанням Протоколу унормовано діяльність з питань військово-технічного співробітництва, що дає змогу визначити перспективні проекти двостороннього співробітництва у зазначеній сфері», - додали у відомстві.

Нагадаємо, 8-9 липня у Варшаві проходить саміт НАТО, в якому бере участь українська делегація на чолі з Президентом Петром Порошенком.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: