Пинзеник звернувся до НАБУ через заяву Лещенка про підкуп комітету

Читать на русском
НАБУ має розпочати розслідування за заявою нардепа Сергія Лещенка про підкуп членів регламентного комітету.

Національне антикорупційне бюро України має розпочати розслідування за заявою народного депутата від фракції «Блоку Петра Порошенка» Сергія Лещенка про підкуп членів регламентного комітету.

Про це під час сесії Верховної Ради заявив заступник глави цього комітету Павло Пинзеник, повідомляє «Слово і Діло».

«Я хочу підтримати попередній виступ нашого колеги Сергія Лещенка в тій частині, що кожен має відповідати за себе. В одному з ефірів телеканалу він сказав, що Онищенко нібито заплатив членам комітету з питань регламенту гроші за рішення. Я публічно звертаюся до НАБУ, до Антикорупційної прокуратури... негайно порушити кримінальне провадження за фактом заяви нардепа Лещенка та оперативно ухвалити одне з важливих рішень», – заявив Пинзеник.

За його словами, НАБУ має або арештувати весь склад регламентного комітету на чолі з ним особисто в разі підтвердження заяви, або на всю Україну заявити, що Лещенко – «балабол».

Нагадаємо, раніше регламентний комітет підтримав подання Генпрокуратури про зняття депутатської недоторканності з Онищенка та рекомендував голосувати три окремі постанови: про зняття недоторканності, притягнення до кримінальної відповідальності та арешт.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: