Лисенко розповів про втрати на Донбасі

Читать на русском
За словами Андрія Лисенка, за минулу добу на Донбасі загинули троє захисників України, ще 13 – поранені.
Андрій Лисенко

За минулу добу, за даними речника АП з питань АТО Андрія Лисенка, на Донбасі загинуло 3 українських військових, ще 13 – отримали поранення.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на аналітичний центр РНБО.

Карта АТО: ситуація на сході України станом на 5 липняСитуація на сході країни на 00:00 5 липня 2016 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів і волонтерів.

За словами Лисенка, за минулу добу в зоні АТО загинуло троє українських військовослужбовців, ще 13 – отримали поранення. Також він повідомив про встановлення повного перемир'я на лінії розмежування біля Докучаєвська. Це, за інформацією речника, пов'язано з візитом до міста представників моніторингової місії ОБСЄ.

Щодо втрат з боку бойовиків, то, за даними Головного управління розвідки Міністерства оборони України, загинуло 7 терористів, ще 6 – отримали поранення. Розвідниками встановлено імена двох поранених бойовиків-громадян Росії.

Нагадаємо, бойовики самопроголошених республік за минулу добу 63 рази обстріляли позиції Збройних сил України із забороненої артилерії та важких мінометів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: