У Нацполіціі показали статистику злочинів на Донбасі

Читать на русском
За останні шість місяців на тимчасово окупованій території Донбасу було скоєно понад 300 кримінальних правопорушень.

За останні шість місяців на тимчасово окупованій території Донбасу було скоєно понад 300 кримінальних правопорушень.

Про це в своєму Facebook повідомив начальник ГУ Нацполіції в Донецькій області В'ячеслав Аброськін, передає «Слово і Діло».

Лише офіційно поліцією було зареєстровано 294 фактів скоєння злочину, неофіційно кількість злочинів на території, підконтрольній бойовикам, є в кілька разів більшою, зазначив Аброськін.

Найбільше правопорушень було скоєно в Донецьку – 162, Горлівці – 37, Макіївці – 27, Єнакієвому – 8 та Ясинуватій – 6.

Рік на посаді: що встиг зробити для Донецької області Жебрівський?«Слово і Діло» представляє результати моніторингу року роботи Павла Жебрівського на посаді голови Донецької військово-цивільної адміністрації.

Сюди належать 14 фактів убивств, з яких 4 – загальнокримінальної спрямованості (Горлівка – 2, Донецьк і Макіївка – по 1) та 10 фактів викрадення громадян; 5 розбійних нападів (Донецьк – 3 і Горлівка – 2); 68 викрадень машин, найбільше в Донецьку – 37, Горлівці – 7, Єнакієвому, Харцизьку, Макіївці – по 2; 36 крадіжок майна громадян, найбільшу кількість скоєно на території знову ж таки Донецька – 14 і Горлівки – 7; 13 фактів шахрайств, розповів начальник поліції Донеччини.

«Жителям на окупованій території в «органах влади молодої республіки» у відповідь на їхні звернення про скоєння злочинів відповідь дається проста: «А чого ви чекали? Терпіть». Коли влада в руках злочинців, то закону немає, він замінюється поняттями», – резюмував Аброськін.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: