Довибори-2016: імовірні претенденти на перемогу у 85 окрузі

Читать на русском

«Слово і Діло» продовжує аналізувати списки кандидатів на довиборах до Верховної Ради, які відбудуться в 7 округах 17 липня. Сьогодні на черзі – округ №85 у Івано-Франківській області з центром у місті Калуш.

Серед 37 кандидатів ми обрали трьох, на нашу думку, найбільш імовірних претендентів на депутатське крісло, яке в квітні звільнив Ігор Насалик, ставши міністром енергетики.

Довибори-2016: імовірні претенденти на перемогу в 27 окрузіНа Дніпропетровщині відбудуться довибори за одномандатним виборчим округом прямо у центрі самого Дніпра.

Почнемо, мабуть, із мера міста Рогатин, кандидата від «БПП» Сергія Насалика. Він, між іншим, є рідним братом Ігоря Насалика. Того самого, який два роки тому став депутатом від цього округу. Зважаючи на це, слід очікувати, що на цього кандидата працюватиме адмінресурс і значна фінансова підтримка.

Не менш цікавою є й кандидат від партії «УКРОП» Віктор Шевченко. Він також має родича у владі. Його рідний брат – нардеп Олександр Шевченко, бізнес-партнер Ігоря Коломойського.

Також у 85 окрузі балотується Ольга Сікора від «Батьківщини». Вона вже вдруге збирається до Верховної Ради. Минулого разу вона обиралася до парламенту в 2012 році й перемогла, набравши в цьому ж окрузі 54,61% голосів виборців. Також вона двічі була депутатом Калуської районної ради.

Детальніше – на інфографіці нижче.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: