Довибори-2016: імовірні претенденти на перемогу в 27 окрузі

Читать на русском

17 липня у центрі Дніпра відбудуться проміжні вибори в одномандатному виборчому окрузі №27. «Слово і Діло» вирішило проаналізувати ймовірних кандидатів на отримання мандата.

Так, на нашу думку, найбільші шанси на перемогу в цьому окрузі мають наступні три кандидати: самовисуванці Тетяна Ричкова та Загід Краснов, а також кандидатка від «УКРОПу» Оксана Томчук.

Знаючи місцевий електорат усі шанси на перемогу має все ж таки Загід Краснов, який наразі є чинним депутатом Дніпровської міськради. Хоча він як і інші балотується вперше, але має певну перевагу в місті. У першому турі місцевих виборів 2015 року у Дніпрі Краснов фінішував третім після чинному мера Бориса Філатова та нардепа Олександра Вілкула. Саме завдяки підтримці останнього Краснов отримає електорат «Опозиційного блоку». Окрім Вілкула, самовисуванець має підтримку голови руху «Український вибір» Віктора Медведчука.

Головним конкурентом Краснова стане самовисуванець Тетяна Ричкова, яка отримала підтримку від пропрезидентської партії «Блок Петра Порошенко «Солідарність», а кандидат від цієї партії знявся на користь Ричкової. Нардеп від фракції «БПП» Максим Курячий каже, що Ричкова представлятиме пропрезидентську партію. Як відомо, Тетяна Ричкова наразі працює радником міністра оборони, а на парламентських виборах 2014 року була довіреною особою мера Дніпра Бориса Філатова.

Не слід скидати з рахунків і представницю «УКРОПу» Оксану Томчук, яка наразі є депутатом Дніпропетровської облради. Вона має підтримку позафракційного нардепа Андрія Денисенка, мера Дніпра, який висувався від цієї партії, та дніпровського олігарха Ігоря Коломойського – головного донора «УКРОПу».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: