Бойовики продовжують використовувати артилерію проти ЗСУ – штаб АТО

Читать на русском
Бойовики так званих республік обстріляли позиції Збройних сил України із забороненої артилерії та важких мінометів.

Бойовики самопроголошених республік обстріляли позиції Збройних сил України із забороненої артилерії та важких мінометів.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-центр штабу АТО.

«За минулу добу російські окупаційні війська знову неодноразово порушували Мінські угоди. Противник 48 разів обстрілював позиції сил АТО, в тому числі із забороненої зброї», – йдеться в повідомленні.

Так, бойовики з артилерійських систем калібру 122 мм та 120-мм мінометів обстрілював позиції сил АТО в Луганському. А найгарячішими точками на донецькому напрямку були населені пункти Верхньоторецьке, Троїцьке та Авдіївка.

«Найгарячішими точками залишаються наші позиції поблизу населених пунктів Верхньоторецьке, Троїцьке та Авдіївка, де противник застосовував 120-мм міномети, гранатомети та великокаліберні кулемети», – наголосили в штабі.

Окрім того, сепаратисти були активні й на маріупольському напрямку, де вони вели вогонь із мінометів калібру 120 мм по укріпленнях ЗСУ в районі Красногорівки, Талаківки, Новотроїцького та Березового. І лише одного разу ворог відкрив вогонь зі стрілецької зброї в Попасній.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: