Кількість ворожих обстрілів у зоні проведення АТО зросла

Читать на русском
Бойовики продовжують нарощувати кількість обстрілів позицій українських військових у зоні проведення антитерористичної операції.

Проросійські сепаратисти за минулу добу 66 разів обстріляли позиції сил антитерористичної операції на Донбасі.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-центр штабу АТО.

«Обстріли російськими окупаційними військами позицій ЗС України не припиняються. За минулу добу ворог відкривав вогонь 66 разів, з них 28 – на донецькому, 21 – на маріупольському та 17 – на луганському напрямках», – йдеться в повідомленні.

На донецькому напрямку під вогнем важких мінометів, танків та артилерійських установок опинилися наші позиції в районі населеного пункту Луганське. По Новоселівці другій та Березовому противник завдавав ударів із важких мінометів, а по Троїцькому – також і зі 122-мм артилерійської установки.

Соліст Паризької опери загинув на ДонбасіПід Луганськом у зоні бойових дій загинув вихованець Львівської консерваторії, соліст Паризької опери Василь Сліпак (позивний Міф), який у 2015 році став добровольцем.

Дісталося й захисникам Авдіївки та шахти «Бутівка», по яких ворог вів вогонь із кулеметів та автоматичних гранатометів. Опорні пункти ЗСУ поблизу Кам’янки обстрілювалися із зенітної установки.

«На маріупольському напрямку наші укріплення неподалік Широкиного, Старогнатівки, Павлополя та Талаківки російські окупанти обстрілювали зі стрілецької зброї та гранатометів, а поруч Новотроїцького – ще й із мінометів калібру 120 мм», – зазначають у штабі АТО.

На луганському напрямку також було неспокійно: там ворог використовував автоматичні гранатомети та важкі міномети. Вівся неприцільний вогонь із мінометів 82-го калібру та 120-мм мінометів, було здійснено 6 обстрілів із самохідних артилерійських установок.

Нагадаємо, станом на ранок 29 червня кількість обстрілів позицій сил АТО за попередню добу склала 51.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: