Нацполіція разом з Інтерполом боротиметься з організованою злочинністю

Читать на русском
Представники керівництва Національної поліції України зустрілися з генеральним секретарем Інтерполу.
Юрген Шток і Вадим Троян

Керівництво Національної поліції України зустрілося з керівництвом Інтерполу в штаб-квартирі організації у французькому місті Ліон.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу МВС України.

Делегація України в особі першого заступника голови Національної поліції-начальника кримінальної поліції полковника Вадима Трояна та начальника Робочого апарату Укрбюро Інтерполу Національної поліції України Василя Неволі зустрілася з генеральним секретарем Інтерполу Юргеном Штоком.

У справі «сім'ї» знайдено архів, що дозволяє повернути Януковича до бази ІнтерполуГлава МВС Арсен Аваков повідомив, що зроблений дуже великий крок для слідчих, який дає можливість повернути екс-президента до бази Інтерполу.

Повідомляється, що під час зустрічі українська сторона заявила про намір ініціювати проведення зустрічі в Україні на тему протидії таким явищам, як діяльність «злодіїв у законі» та кримінальних авторитетів.

«Крім того, працівники Національної поліції України вперше увійдуть до складу відділу Інтерполу з питань протидії організованій злочинності», – повідомили в МВС.

Нагадаємо, в кінці березня в Дніпропетровську правоохоронці затримали розшукуваного Інтерполом раніше судимого жителя Дагестану, який перетнув російсько-український кордон за підробленим паспортом.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: