Карта АТО: ситуація на сході України станом на 29 червня

Читать на русском

Ситуація на сході країни станом на 00:00 29 червня 2016 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів та волонтерів. Інформація оновлюється протягом дня.

Минула доба у зоні проведення АТО пройшла неспокійно. Проросійські бандформування продовжують порушувати режим повної тиші на Донбасі.

Обстріли:

На донецькому напрямку бойовики з кулеметів великого калібру та гранатометів різних систем обстріляли опорні пункти Збройних сил України поруч Пісків, Березового, Луганського та Троїцького, а з мінометів – укріплення неподалік Авдіївки, Невельського, Опитного, Новгородського та Зайцевого. Також, з БМП ворог вів вогонь поблизу Майорська, а з важких мінометів – біля шахти Путилівська (Бутівка).

На маріупольському напрямку сепаратисти зі стрілецької зброї та гранатометів обстріляли сили АТО поруч Гнутового, Талаківки та Старогнатівки, а поблизу Новотроїцького та двічі неподалік Лебединського зі 122 мм самохідних артилерійських установок. Окрім того, російські найманці з 82 та 120 мм мінометів вів вогонь по опорних пунктах ЗСУ в районі Широкиного та Красногорівки, а поруч Мар'їнки активно діяли ворожі снайпери.

На луганському напрямку бойовики з мінометів обстріляли опорні пункти сил АТО поблизу Новозванівки, а зі стрілецької зброї та автоматичних гранатометів вели неприцільний вогонь неподалік Кримського та КПВВ «Золоте».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: