Карта АТО: ситуація на сході України станом на 25 червня

Читать на русском

Ситуація на сході країни станом на 00:00 25 червня 2016 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів та волонтерів. Інформація оновлюється протягом дня.

Обстріли

Обстановка в районі проведення АТО залишається напруженою, але контрольованою. За минулу добу зафіксовано 61 обстріл позицій українських військ. З них 28 – на Маріупольському, 24 – на Донецькому напрямку, та 9 – на Луганщині.

На Маріупольському напрямку укріплення ЗС України в районі Мар’їнки, Широкиного, Лебединського та Старогнатівки російські окупанти обстрілювали з усіх видів стрілецької зброї та гранатометів, а позиції неподалік Красногорівки, Тарамчука, Талаківки, Водяного, та Чермалика – з мінометів.

На Донецькому напрямку неподалік Опитного, Верхньоторецького та Луганського супротивник використовував стрілецьку зброю, кулемети великого калібру та гранатомети, а поруч Зайцевого та Майорська окрім того – ще й 82-мм міномети. По укріпленнях у районі Пісків вівся вогонь зі 122-мм артустановок. По захисниках Авдіївки та шахти «Путилівська» («Бутівка») російські окупанти декілька разів за добу здійснювали обстріли з озброєння БМП, гранатометів та мінометів різних калібрів. Вогонь вівся з території тимчасово окупованих Ясинуватої та Мінерального.

На Луганщині ворог бив по позиціях сил АТО поруч із Попасною та Новозванівкою зі стрілецької зброї, кулеметів та автоматичних гранатометів, а згодом до обстрілів долучили й міномети. Також неприцільним вогнем із мінометів по укріпленнях неподалік Новоолександрівки та Новозванівки противник намагався спровокувати наших бійців на вогонь у відповідь.

Втрати

Протягом минулої доби загиблих серед українських військовослужбовців немає, два бійця поранені.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: