Залишилося тільки Трампа вибрати: українці відреагували на результати Brexit

Читать на русском

У Великобританії на референдумі прийняли рішення про вихід з Європейського Союзу. Користувачі соцмереж обговорюють рішення британців.

Сьогодні вранці з'явилися результати референдуму, на якому громадяни Великобританії вирішували, чи виходити Сполученому Королівству зі складу Європейського Союзу: 52% тих, хто проголосував, обрали незалежність від ЄС.

Історичне рішення британців стало головною подією дня, а, можливо, й останніх десятиліть. Українські політики, журналісти та експерти обговорюють референдум і розмірковують над тим, чим він обернеться для Європейського Союзу та для України зокрема.

«Слово і Діло» зібрало найцікавіші, на нашу думку, коментарі з приводу можливого виходу Великобританії з ЄС.

Народний депутат України Сергій Лещенко на своїй сторінці в Facebook написав: «Підрахунок завершено. Опрацьовано 100% бюлетенів. Британія виходить з Європейського Союзу. Україна втрачає найвірнішого союзника всередині ЄС. Сам ЄС входить до глибокої економічної кризи. Путін радіє».

Міністр екології та природних ресурсів України Остап Семерак на своїй сторінці написав: «Ось прийшов «чек оплати» за обрання Кемерона прем'єр-міністром. Для мене очікуваний і неприємний результат референдума. Розколоті ЄС та Британія. Прийшов час оновлення європейської політики».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: