Кремль блокує звільнення українських заручників – Геращенко

Читать на русском
Народний депутат Ірина Геращенко заявила, що Кремль блокує звільнення українців із полону бойовиків.
Ірина Геращенко

Народний депутат, віце-спікер Верховної Ради, член Тристоронньої контакної групи з урегулюванню ситуації на Донбасі Ірина Геращенко заявила, що Кремль блокує звільнення українців із полону бойовиків.

Як повідомляє «Слово і Діло», про це вона розповіла вчора ввечері в ефірі «5 каналу».

Геращенко розповіла деталі спецоперації зі звільнення СавченкоНародний депутат від «Блоку Петра Порошенка» Ірина Геращенко поділилася цікавими деталями звільнення Надії Савченко з російського полону.

«Півроку українська сторона веде складний діалог про звільнення заручників на окупованій території, а він заблокований, а я точно володію інформацією, що він заблокований не так маріонетками Кремля, як самим Кремлем, який шантажує таким чином Україну», – сказала віце-спікер і додала, що робота триває за кількома напрямками й Україна очікує позитивних новин.

Геращенко також додала, що учасники гуманітарної підгрупи використовують всі шанси, щоб звільнити кожну людину, й готові йти на компроміси.

Нагадаємо, раніше Геращенко заявила, що бойовики так званої «Донецької народної республіки» відмовляються передавати українській стороні утримуваного в Донецьку члена місії ООН Юрія Супруна.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: