Климпуш-Цинцадзе не презентувала стратегію реформування держслужби

Читать на русском
Віце-прем'єр-міністр із питань європейської та євроатлантичної інтеграції Іванна Климпуш-Цинцадзе не виконала першу обіцянку.
Іванна Климпуш-Цинцадзе

Віце-прем'єр-міністр із питань європейської та євроатлантичної інтеграції Іванна Климпуш-Цинцадзе так і не презентувала стратегію реформування державної служби в Україні.

Відповідне зобов'язання члена Кабінету міністрів «Слово і Діло» зафіксувало наприкінці квітня.

Станом на 16 червня 2016 року стратегія реформування держслужби так і не була оприлюднена. Водночас в офісі Іванни Климпуш-Цинцадзе відповіли, що наразі презентація перебуває в процесі затвердження й не може бути оприлюднена.

З огляду на вищезазначені факти «Слово і Діло» присвоює обіцянці віце-прем'єр-міністра статус «не виконано».

Нагадаємо, в інтерв'ю інтернет-виданню «Українська правда», оприлюдненому 27 квітня 2016 року, Іванна Климпуш-Цинцадзе заявила, що до кінця травня планує представити узгоджене бачення основних напрямків реформи державної служби. За її словами, стратегія міститиме пріоритети реформ та терміни їх виконання, в ній має бути бачення на 2018-2020 роки.

Це перша обіцянка, яку провалила Іванна Климпуш-Цинцадзе. «Слово і Діло» зафіксувало 6 її обіцянок, з яких, окрім однієї невиконаної, ще 3 – перебувають у процесі виконання, а 2 – виконані. Рейтинг її відповідальності – 33%.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: