Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Народний депутат України
  • Член депутатської фракції "Європейська Солідарність"
  • Голова Комітету з питань інтеграції України з Європейським Союзом

Климпуш-Цинцадзе має намір до кінця травня 2016 року представити стратегію реформування держслужби

В другому інтерв’ю для інтернет-видання «Українська правда» опублікованого 27 квітня 2016 року віце-прем’єр-міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Іванна Климпуш-Цинцадзе заявила, що до кінця травня планує представити узгоджене бачення основних напрямків реформи державної служби. Климпуш-Цинцадзе повідомляє, що стратегія буде містити пріоритети реформ та терміни їх виконання, в ній має бути бачення реформи на 2018 - 2020 рр.
Не виконано
Сказано 27 квітня 2016 р.

Джерело

  • http://www.eurointegration.com.ua/interview/2016/04/27/7048455/
  • https://www.facebook.com/UA.EU.NATO/
  • http://ua.112.ua/polityka/protses-doopratsiuvannia-reformy-derzhsluzhby-ocholyla-vitse-premier-klympush-tsyntsadze-vashchenko-312721.html
  • http://zakon5.rada.gov.ua/laws/show/474-2016-%D1%80

Результат

20 травня 2016 року голова Нацагенства з питань держслужби Костянтин Ващенко повідомив, що процес доопрацювання реформи держслужби очолила віце-прем’єр Климпуш-Цинцадзе. За словами Ващенко, одна з цілей доопрацювання реформи пов’язана з можливим отриманням фінансової допомоги з боку ЄС на реформу державного управління.

16 червня 2016 року у Офісі віце-прем'єр-міністра з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Іванни Климпуш-Цинцадзе на запитання редактора ІА «Слово і Діло» у соцмережі «Facebook» про те, чи створений план основних напрямків реформи державної служби та коли його представлять, відповіли, що проект стратегії публічний, однак презентація поки не публічна, чекає повного затвердження.

З огляду на те, що станом на 16 червня проект стратегії реформування держслужби до 2020 року не затверджений, редакція ІА «Слово і Діло» присвоює заяві віце-прем’єр-міністра статус «Не виконано».

Проект стратегії реформування держслужби до 2020 року затверджено 24 червня 2016 року.