У ГПУ прояснили ситуацію з обшуками у Ляшка

Читать на русском
У Генеральній прокуратурі вибачилися перед Олегом Ляшком за те, що слідчі ГПУ переплутали його маєток із маєтками екс-регіоналів

У Генеральній прокуратурі вибачилися перед лідером «Радикальної партії» Олегом Ляшком за те, що слідчі ГПУ переплутали його маєток з маєтками колишніх «регіоналів» Клюєва та Сівковича, які є його сусідами.

Про це в своєму Facebook написала прес-секретар генерального прокурора Лариса Сарган, передає «Слово і Діло».

«Вибачаємося перед Олегом Ляшком за те, що слідчі переплутали його з сусідами-регіоналами. За одним високим парканом важко розгледіти, де чий димохід», – зазначила Сарган.

Олег ЛяшкоГолова "Радикальної партії Олега Ляшка"

Вона пояснила, що ніхто зі слідчих не очікував, що «такий радикальний опозиціонер» виявиться найближчим сусідом одіозних представників режиму Януковича. «Тепер, ідучи на обшук до інших «регіоналів», слідчі ГПУ будуть пильними», – пожартувала прес-секретар Луценка.

Як відомо, сьогодні вранці нардеп Андрій Лозовий заявив, що працівники Генеральної прокуратури прийшли з обшуками до маєтку лідера «РПЛ» Олега Ляшка. В ГПУ цю інформацію спростували, заявивши, що обшуки проходять у колишніх «регіоналів» Андрія Клюєва та Володимира Сівковича.

До слова, будинки Клюєва, Сівковича та Ляшка розташовані поруч один з одним. Вони не є державними дачами, а розташовані в приватному елітному секторі неподалік.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: