Що сказав Юнкер росіянам на економічному форумі в Петербурзі

Читать на русском
Стабільна та демократична Україна, яка продовжує свій економічний перехід, може бути лише позитивом для Росії: для російської економіки, для російського бізнесу та для російських громадян.
Жан-Клод Юнкер

Президент Європейської комісії Жан-Клод Юнкер заявив на Петербурзькому економічному форумі, що суверенітет будь-якої держави не піддається сумніву, а окупація Криму, Севастополя та частини східних територій України стали серйозним випробуванням у відносинах між РФ та ЄС.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу Єврокомісії.

«Незаконна анексія Криму й Севастополя та конфлікт всередині й навколо східної частини України стали для відносин між Росією та Європейським Союзом серйозним випробуванням. Дії Росії похитнули самі принципи європейської безпеки. Принципи суверенної рівності, незастосування сили та територіальної цілісності є важливими. Вони не можуть бути проігноровані», – зазначив Юнкер.

За його словами, стабільна та демократична Україна, яка продовжує свій економічний перехід, може бути лише позитивом для Росії: для російської економіки, для російського бізнесу та для російських громадян.

.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: