Карта АТО: ситуація на сході України станом на 16 червня

Читать на русском

Ситуація на сході країни станом на 00:00 16 червня 2016 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів та волонтерів. Інформація оновлюється протягом дня.

Минула доба у зоні проведення АТО пройшла неспокійно. Проросійські бандформування продовжують порушувати режим повної тиші на Донбасі.

Обстріли:

На донецькому напрямку бойовики з кулеметів великого калібру та гранатометів різних систем обстріляли опорні пункти Збройних сил України поруч із Троїцьким, Авдіївкою, Новгородським та Зайцевим, а поблизу Луганського – до обстрілів ворог долучив БМП, важкі міномети та ворожих снайперів. Пізніше, сепаратисти вели вогонь з мінометів калібру 82 мм по українським укріпленням поблизу Авдіївки.

На маріупольському напрямку проросійські банди з великокаліберних кулеметів та гранатометів різних систем вели вогонь по українських позиціях під Мар'їнкою, Красногорівкою, Новотроїцьким, Тарамчуком та Талаківкою, а з зенітної установки ЗУ-23-2 – неподалік Березового. О 22:00 з південно-західних околиць тимчасово окупованого Докучаєвська сепаратисти стріляли з мінометів калібру 120 мм в напрямку укріплень ЗСУ неподалік Новотроїцького та Березового, а по мирних кварталах Красногорівки вів вогонь танк.

На луганському напрямку сепаратисти з гранатометів намагалися вцілити по опорних пунктах сил АТО в районі Новозванівки.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: