У районі Комінтернового на зміну бойовикам прийшли російські військові – ІС

Читать на русском
У районі населеного пункту Комінтернове Донецької області проведена ротація місцевих проросійських банд на кадрових військових РФ.

У районі населеного пункту Комінтернове Донецької області проведена ротація місцевих проросійських банд на кадрових військових Російської Федерації.

Про це в Facebook написав координатор групи «Інформаційний спротив», народний депутат Дмитро Тимчук, повідомляє «Слово і Діло».

«На приморському напрямку в районі н. п. Комінтернове проведена ротація підрозділів російсько-терористичних військ. Підрозділи з місцевих бойовиків (в основному вихідці з неблагополучних верств населення, нарко- та алкозалежні) замінені російськими найманцями та підрозділом ЗС РФ», – заявив нардеп.

За його словами, в цьому населеному пункті були помічені 3 одиниці БМП та автотранспорт, на якому прибули російські військові. Тимчук додав, що новоприбулі не вступають у контакт із місцевим населенням.

Крім того, нардеп розповів, що фактично завершилося переформування Стахановсько-Алчевської групи «2-го АК ЛНР». Як стверджує Тимчук, через Біле та Михайлівську розв'язку спостерігається перекидання палива бензовозами, вантажівок із постачанням і спеціалізованого автотранспорту.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: