Тука розповів, що зроблять з 3 млрд на відновлення Донбасу

Читать на русском
Георгій Тука розповів, на що підуть 3 млрд гривень, які Президент виділив на відновлення Донбасу.
Георгій Тука

Заступник міністра з питань внутрішньо переміщених осіб і тимчасово окупованих територій Георгій Тука розповів, на що підуть 3 млрд гривень, які Президент виділив на відновлення Донбасу.

Як повідомляє «Слово і Діло», про це Тука розповів в інтерв'ю «Громадському».

За словами Туки, в першу чергу, кошти, які виділені на відновлення Донбасу, будуть спрямовані на реалізацію інфраструктурних проектів.

Тука назвав бюджет Міністерства з питань окупованих територійЗаступник міністра з питань окупованих територій Георгій Тука розповів, скільки коштує робота відомства.

«Адміністраціями розроблені певні інвестиційні проекти з відбудовування територій, на які і будуть використані дані гроші. Переважно, йдеться про відновлення інфраструктури - дороги, енергоживлення, центр надання медичної допомоги, навчальні заклади», - сказав Тука.

Заступник міністра додав, що контролювати чесність використання даних коштів повинні МВС і СБУ. Пріоритетні проекти для реалізації на дані кошти будуть визначати губернатори областей, сказав Тука. Міністерство, за його словами, буде моніторити реалізацію цих проектів.

Нагадаємо, 9 червня Президент України Петро Порошенко підписав закон, який додатково направляє 3 мільярди гривень на відновлення звільнених територій Донецької і Луганської областей.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: