Бойовики під Авдіївкою поранили дитину

Читать на русском
Найбільш гарячими точками на Донецькому напрямку залишаються, як і раніше, авдіївська промзона, район Горлівки, а також селище Луганське, що знаходиться на Світлодарськ дузі.
Олександр Мотузяник

В ході обстрілу бойовиками міста Авдіївка і його околиць була поранена дитина.

Про це під час брифінгу в суботу повідомив представник Адміністрації Президента України з питань АТО Олександр Мотузяник, повідомляє «Слово і Діло».

«За минулу добу в Авдіївці в результаті обстрілу з боку бойовиків була поранена дитина. Українські військовослужбовці вчасно евакуювали хлопчика, і зараз його життю ніщо не загрожує», – сказав він.

В цілому найбільш гарячими точками на Донецькому напрямку залишаються, як і раніше, авдіївська промзона, район Горлівки, а також селище Луганське, що знаходиться на Світлодарськ дузі.

Нагадаємо, що вчора бойовики самопроголошеної «Донецької народної республіки» отримали нову партію військової техніки, зброї та боєприпасів.

За підсумками 11 червня, ситуація в районі проведення АТО залишається під контролем не дивлячись на посилення обстрілів з боку бойовиків. За минулу добу зафіксовано 49 обстрілів, з них 24 – на Маріупольському 19 – Донецькому і 6 – на Луганському напрямках, повідомив сьогодні вранці представник прес-центру антитерористичної операції майор Сергій Жмурко.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: