Карта АТО: ситуація на сході України станом на 10 червня

Читать на русском

Ситуація на сході країни станом на 00:00 10 червня 2016 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів та волонтерів. Інформація оновлюється протягом дня.

Минула доба у зоні проведення АТО пройшла не спокійно. Проросійські бандформування продовжують порушувати режим повної тиші на Донбасі.

Обстріли:

На Донецькому напрямку бойовики з усіх видів стрілецького озброєння та гранатометів обстріляли опорні пункти Збройних сил України поблизу Зайцевого, Майорська, Луганського, Верхньоторецького та Новоселівки Другої, а поруч Невельського, Авдіївки та Троїцького – окрім того ще й з мінометів.

На Маріупольському напрямку сепаратисти зі стрілецької зброї, кулеметів, гранатометів та мінометів вели вогонь по українських пунктах поблизу Красногорівки, Мар’їнки, Тарамчука, Павлополя та Широкиного, а з важких мінометів та артилерії калібру 152 мм – біля Новотроїцького.

На Луганському напрямку з гранатометів різних систем були обстріляні позиції сил АТО поблизу Станиці Луганської, Богуславського та Степного.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: