Як працювали міністри Гройсмана? Огляд обіцянок Кабміну

Читать на русском

За минулий тиждень «Слово і Діло» зафіксувало 14 нових обіцянок міністрів чинного уряду України. З них було виконано лише 3, а одну обіцянку урядовці не виконали. Ще 10 обіцянок членів українського уряду перебувають у процесі виконання. Що обіцяли міністри та як виконували свої обіцянки?

Серед виконаних значаться обіцянки міністра екології та природних ресурсів України Остапа Семерака (здійснення вивезення останнього ядерного палива з блоків ЧАЕС), міністра юстиції Павла Петренка (виконав обіцянку про те, що Центри правової допомоги отримають функції місцевих органів юстиції з 2016 року) та міністра оборони Степана Полторака, який виконав обіцянку про те, що в 2016 році розпочнуться командно-штабні навчання «ЛітПолУкрбриг».

Серед невдах опинився міністр енергетики та вугілля Ігор Насалик. Його обіцянка щодо неможливості проведення переговорів з РФ щодо питань поставок природного газу до рішення Стокгольмського арбітражу виявилася проваленою після того, як вчора, 7 червня 2016 року, керівництво НАК «Нафтогаз» виступило з ініціативою відновити переговори з ПАТ «Газпром».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: