Гройсман: жодного тексту меморандуму з МВФ не існує

Читать на русском
Прем’єр-міністр стверджує, що жодного кінцевого варіанту меморандуму з МВФ не існує, а обговорюваний Тимошенко та Ляшко документ – підробка.
Володимир Гройсман

Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман попросив політиків не дискредитувати співпрацю Києва з Міжнародним валютним фондом публікацією підроблених документів на кшталт «кінцевого тексту меморандуму» українського уряду з МВФ.

Про це з посиланням на його Facebook повідомляє «Слово і Діло».

«Я чітко заявляю, що кінцевого тексту меморандуму з МВФ не існує. Вважаю, що публікування фейкового документу – це пряма спроба дискредитувати нашу взаємодію з МВФ, а також спроба поставити під загрозу економічну стабільність у нашій країні. Проект меморандуму перебуває на стадії розробки, й коли він буде готовий, ми чітко про це оголосимо», – пообіцяв прем’єр.

При цьому він наголосив, що основною ціллю співпраці України з Фондом є забезпечення соціальної справедливості та «перехід від сировинної економіки до економіки з високою доданою вартістю».

Нагадаємо, сьогодні лідери парламентської опозиції Юлія Тимошенко та Олег Ляшко висунули до уряду вимогу оприлюднити текст меморандуму з МВФ, який, на їхню думку, передбачає надто жорсткі соціальні заходи.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: