Ситуація у зоні конфлікту продовжує загострюватися – штаб АТО

Читать на русском
Бойовики так званих республік вчергове обстріляли позиції ЗСУ вздовж майже усієї лінії розмежування.

Бойовики самопроголошених республік вчергове обстріляли позиції Збройних сил України вздовж майже всієї лінії розмежування.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-центр штабу АТО.

«Ситуація в зоні проведення АТО продовжує загострюватися. Минулої доби російські найманці 25 разів відкривали вогонь по позиціях українських підрозділів», – йдеться в повідомленні.

За словами представників штабу АТО, найгарячішими точками залишаються населені пункти на донецькому напрямку. Так, бойовики зі стрілецької зброї, великокаліберних кулеметів, гранатометів різних систем, а також мінометів калібру 82 та 120 мм обстріляли позиції ЗСУ в Авдіївці та на шахті Бутівка.

«На маріупольському напрямку по позиціях сил АТО поблизу Широкиного, Гнутового, Павлополя, Комінтернового ворог відкривав вогонь із великокаліберних кулеметів, а згодом долучив міномети калібру 82 та 120 мм», – додали в штабі.

Окрім того, поблизу Луганського та Новгородського супротивник вів вогонь зі стрілецької зброї, великокаліберних кулеметів та автоматичних гранатометів. На луганському напрямку було відносно тихо.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: