Міноборони переоснастить миротворців за стандартами НАТО

Читать на русском
Міністерство оборони України має намір переоснастити миротворців за стандартами НАТО на суму 500 млн грн.

Міністерство оборони України має намір до 2020 року направити 500 млн грн на переоснащення Міжнародного центру миротворчості та безпеки під стандарти НАТО.

Як повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Урядовий портал», про це заявив міністр оборони України Степан Полторак.

У Міноборони показали масові навчання десантниківМОУ провело перші за останні роки навчання десантних військ із масовим десантуванням та подальшим штурмом об'єкту умовного ворога.

За словами Полторака, професіоналізація української армії є однією з головних цілей Стратегічного оборонного бюлетеня. Зокрема, це стосується створення відповідної інфраструктури, будівництва казармених приміщень та службового житла для військових, які постійно перебувають на полігонах.

«Для виконання цих завдань до кінця 2020 року буде виділено 500 млн гривень на поліпшення навчальної та матеріально-технічної бази Міжнародного центру миротворчості та безпеки за стандартами НАТО», – сказав міністр.

Нагадаємо, Міністерство оборони України заявило про плани до 2020 року кардинально оновити склад Військово-морських сил. Для цих цілей відомство планує ввести 30 кораблів і катерів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: