Тука хоче створити «план Маршалла» для окупованих територій

Читать на русском
Заступник міністра з питань окупованих територій та ВПЛ Георгій Тука хоче створити для Донбасу та Криму план Маршалла.

Заступник міністра з питань окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб Георгій Тука хоче створити для Донбасу та Криму «план Маршалла».

Про це він написав у Facebook, повідомляє «Слово і Діло».

«Подумав про те, що, можливо, варто від вирішення нагальних болючих питань (війна, переселенці, занепад) піднятися трошки на інший рівень, на рівень стратегії. Спробував дати собі відповідь на запитання, куди ми йдемо та яку країну ми будуємо. Що ми хочемо побачити за 10-20 років?», – сказав заступник міністра.

За його словами, разом із колегами він ініціюватиме процес створення так званого «плану Маршала» для всіх окупованих територій.

«Вирішив порадитися з колегами щодо створення своєрідного «плану Маршала» для тих територій, якими я опікуюся. Тобто пвести себе на процес відновлення та розбудови не як на вирішення низки окремих питань (ремонт дороги від Сєвєродонецька до Станиці Луганської, ремонт школи в Бахмуті та ремонт Попаснянського водогпроводу), а подивитися на цю територію як на одне ціле, на один єдиний об'єкт», – наголосив Тука.

Заступник міністра впевнений, що без такого плану відновлення окупованих територій не відбудеться в державному масштабі. Тука додав, що вже відбулися перші зустрічі та переговори, на яких з'явилися певні ідеї.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: