Держслужба зайнятості придумала, як працевлаштувати колишніх міліціонерів

Читать на русском
Державна служба зайнятості придумала, як працевлаштувати колишніх міліціонерів і прокурорів.

Державна служба зайнятості пропонує звільненим з роботи працівникам Міністерства внутрішніх справ, Державної фіскальної служби та прокуратури проходити військову службу за контрактом у Збройних силах України.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу ДСЗУ.

Міноборони відзначає зростання кількості бажаючих служити за контрактомЗ початку поточного року служити в Збройних силах України на контрактній основі висловили бажання 23,5 тис. громадян.

«Контрактна служба в армії – одна з найбільш привабливих з економічної точки зору професій, на яку в рамках специфіки своєї роботи слід звернути увагу безробітним правоохоронцям. Цього року в Службу зайнятості повідомили про звільнення 25 тисяч працівників МВС і понад 21,5 тисяча податківців. Торік також було повідомлено про звільнення понад 5 тисяч прокурорів. Де всім цим людям шукати роботу? Ми абсолютно переконані, що в розрізі заробітних плат та вмінь цих категорій громадян, найбільш цікавою й високооплачуваною роботою для них буде служба за контрактом у Збройних силах України», – повідомив в. о. глави центрального апарату ДСЗ Сергій Кравченко.

Чиновник зазначив, що зараз на обліку перебувають близько 5200 правоохоронців (більше 3200 колишніх працівників МВС, близько 1300 податківців і 700 прокурорів).

Нагадаємо, раніше глава Нацполіції Хатія Деканоїдзе заявила, що майже всі колишні міліціонери, які не пройшли переатестацію, намагаються відновитися на роботі через суди.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: