Труханов не відкрив для відпочивальників пляжі Одеси

Читать на русском
Цього року відпочивальники не зможуть, всупереч обіцянці Геннадія Труханова, вільно та безкоштовно користуватися всіма пляжами Одеси.
Геннадій Труханов

13 жовтня 2015 року під час передвиборчої кампанії на виборах мера Одеси Геннадій Труханов у своїй програмі пообіцяв зробити доступними міські пляжі, безкоштовний прохід і доступ до моря.

Під час перевірки виконання цієї обіцянки стало відомо, що на території багатьох пляжів Одеси відбувається сумнівний «благоустрій» пляжів орендарями.

Геннадій ТрухановМіський голова Одеси
Труханов пообіцяв зробити доступними міські пляжіСказано 13 жовтня 2015 р.Статус обіцянки: Виконано

Так, до 70% території пляжів накривають дерев'яними настилами, зонуючи таким чином територію платних послуг. Для безкоштовного відвідування відкритими залишаються в середньому 30% території пляжу.

На найпопулярніших пляжах Одеси – «Ланжерон», «Відрада», «Дельфін», «Аркадія», 10-16-а станції Фонтану – таких орендованих пляжів уже більше половини від загальної площі. Таким чином, у нинішньому літньому сезоні до половини площі всіх одеських пляжів буде фізично непридатною для традиційного відпочинку на піску. Замість цього відпочивальникам буде запропоновано заплатити за відпочинок на настилі, шезлонгу або під навісом.

Як виконують свої обіцянки мери Одеси, Херсона, Миколаєва, Запоріжжя та Кіровограда?«Слово і Діло» порівнює відповідальність мерів – Геннадія Труханова, Олександра Сєнкевича, Володимира Миколаєнка, Володимира Буряка та Андрія Райковича.

Станом на 24 травня 2016 року, згідно з розпорядженням заступника мера А. Котляра, має бути прибрана лише частина дерев'яного настилу, який перегороджує доступ до моря на пляжі 11-ї станції фонтану.

З огляду на вищесказане, «Слово і Діло» надає цій обіцянці статус «не виконано».

Це одна з 30 провалених обіцянок одеського мера. Всього в активі Геннадія Труханова 122 обіцянки.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: