Турчинов назвав ознаки системної підготовки РФ до війни з Україною

Читать на русском
Протягом останнього місяця значно активізувалося використання російських безпілотних літальних апаратів.

Російська Федерація подає всі ознаки системної підготовки до активізації військового протистояння з Україною.

Про це заявив секретар РНБО Олександр Турчинов, передає «Слово і Діло».

«Демонстративна та масштабна активізація кривавих провокацій з боку російських окупаційних військ повністю перекреслює домовленості про припинення вогню», – зазначив Турчинов.

На те, що РФ не відмовилася від масштабного наступу на Україну й проводить системну підготовку до активізації протистояння, вказує регулярне використання важкої зброї, розташування вогневих позицій у житлових кварталах окупованих населених пунктів.

Олександр ТурчиновКерівник центрального штабу партії "Народний фронт"
Турчинов обіцяє, що найближчим часом вітчизняні безпілотники будуть передані ЗСУСказано 26 січня 2016 р.Статус обіцянки: Виконано

«Вони (бойовики – Ред.) значно посилили інтенсивність обстрілу позицій Збройних сил України», – говорить Турчинов.

За його словами, протягом останнього місяця значно активізувалося використання російських безпілотних літальних апаратів – як розвідувальних, так і ударних.

«Безпілотні літальні апарати запускалися не лише з окупованої, але й безпосередньо з російської території», – підкреслив секретар РНБО.

Турчинов уже вкотре закликав світову громадськість звернути увагу на те, що «шлях умиротворення агресора замість посилення санкцій та інших реальних дій призводить лише до зростання числа жертв як серед українських військових, так і серед мирного населення, а також збільшує небезпеку розв'язання Кремлем повномасштабних військових дій в Європі».

Турчинов нагадав Європі, що агресора замирити неможливоСекретар Ради нацбезпеки і оборони Олександр Турчинов нагадав «цивілізованому світу» пам'ятати, що агресора неможливо заспокоїти.

Як раніше заявляв Олександр Турчинов, Україні недостатньо власної зброї для протистояння агресії.

Нагадаємо, що секретар РНБО вважає, що відновлення ракетного щита України є однією з найважливіших задач для посилення оборони держави.

«Слово і Діло» зафіксувало 130 обіцянок Олександра Турчинова, з яких він виконав 67. Коефіцієнт відповідальності політика є досить високим і становить 52%. З усіма обіцянками секретаря РНБО можна ознайомитися на сторінці.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: