Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Керівник центрального штабу партії "Народний фронт"

Турчинов обіцяє, що найближчим часом вітчизняні безпілотники будуть передані ЗСУ

26 січня 2016 року секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Турчинов заявив, що найближчим часом партія сучасних безпілотних авіаційних комплексів вітчизняного виробництва буде передана ЗСУ, а потім направлена в зону проведення АТО.
Виконано
Сказано 26 січня 2016 р.

Джерело

  • http://www.rnbo.gov.ua/news/2376.html
  • http://www.mil.gov.ua/news/2016/06/01/na-poligoni-v-smt-goncharivske-vidbulisya-poloti-bezpilotnih-aviaczijnih-kompleksiv-najkrashhih-zakordonnih-ta-vitchiznyanih-zrazkiv--/
  • http://biz.liga.net/all/industriya/intervyu/3293669-oleg-gladkovskiy-bogdan-dlya-menya-kak-rodnoe-ditya.htm
  • http://www.ukrinform.ua/rubric-economics/2036076-roman-romanov-gendirektor-dk-ukroboronprom.html

Результат

23 березня 2016 року заступник секретаря РНБО Олег Гладковський повідомив, що перша партія вітчизняних безпілотних комплексів - БПАК-МП-1 експлуатується в ЗСУ.

1 червня 2016 року на полігоні в смт Гончарівське відбулися демонстраційні польоти безпілотних авіаційних комплексів національних та закордонних виробників.

17 червня 2016 року генеральний директор Державного концерну «Укроборонпром» Роман Романов повідомив, що на початку 2016 року українська армія отримала першу партію вітчизняних безпілотних комплексів - БПАК-МП-1.

З огляду на те, що авіаційні комплекси вітчизняного виробництва передані для потреб ЗСУ, редакція ІА «Слово і Діло» присвоює обіцянці статус «Виконано».